Έβρος: Σε ποιους Δήμους θα κλείσουν τα σχολεία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, 03:25
 Έβρος: Σε ποιους Δήμους θα κλείσουν τα σχολεία
Η παγωνιά καλά κρατεί σε όλο τον Έβρο (και την Βόρεια Ελλάδα) και το θερμόμετρο έχει πέσει στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού πολύ πιο κάτω από το 0.

Από τη Παρασκευή των Θεοφανείων και μετά σφοδρές χιονοπτώσεις έχουν «σαρώσει» το νομό Έβρου και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν παγώσει τα πάντα.

Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 αποφασίστηκαν τα εξής:

- Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας τα σχολεία θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ (Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης δήλωσε πως ακόμη και αν δεν ανακοινωθεί απόφαση διακοπής λειτουργίας των σχολείων όλου του νομού, ως Δήμος Ορεστιάδας έχουνε έτοιμη την απόφαση διακοπής λειτουργίας των σχολείων του Δήμου Ορεστιάδας)

- Στο Δήμο Διδυμοτείχου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ. (Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδης μας ενημέρωσε πως τα σχολεία του Δήμου Διδυμοτείχου θα παραμείνουν κλειστά).

- Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ (Ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Πουλιλιός μας τόνισε πως τα σχολεία του Δήμου Σουφλίου θα παραμείνουν κλειστά).

- Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ (Επικοινωνήσαμε με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη και μας τόνισε πως τα σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα είναι κλειστά).

- Στο Δήμο Σαμοθράκης θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

Δείτε παρακάτω και την επίσημη ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς:

Την διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, την Δευτέρα 09-01-2017, λόγω έκτακτων συνθηκών (κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών) στη χωρική αρμοδιότητα αυτής.

Από την Τρίτη, 10-01-2017, τη μέριμνα επί του θέματος, έχει ο κατά περίπτωση αρμόδιος Δήμος, σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν. 3852/2010.

ΠΗΓΗ: e-evros.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, 03:25