Ανταπόκριση από Στρασβούργο – Νίκος Ρούσσης

        Με το αίτημα άρσης της ασυλίας του στην Ευρωβουλή να εκκρεμεί, ο Χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός, συνεχίζει απτόητος την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, υποβάλλοντας ερωτήσεις στην Κομισιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

        Στην πιο πρόσφατη, μάλιστα, εξ’ αυτών (31 Οκτωβρίου 2020), ο Χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής εμφανίζεται να «ανησυχεί» για την ισλαμική τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό που, όπως υποστηρίζει, βρίσκονται σε έξαρση και «αποτελούν μείζονα απειλή για τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής» (sic)!

Στην ερώτηση του αναφέρει ότι, περισσότεροι από 150 αλλοδαποί ισλαμιστές, παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω κορωνοϊού, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, φώναξαν εξτρεμιστικά συνθήματα μίσους και έκαψαν εικόνες του Προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν.

Τη διαμαρτυρία συντόνισε νεαρός αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για την 1η Νοεμβρίου, οργανώσεις αλλοδαπών σε κλειστές εφαρμογές καλούν σε μαζική ισλαμιστική διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στην Πλατεία Συντάγματος που βρίσκεται απέναντι από την Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στη Λυών της Γαλλίας, ελληνορθόδοξος ιερέας δέχθηκε πυρά από κυνηγετικό όπλο με πριονισμένη κάννη την ώρα που ετοιμαζόταν να κλείσει τον ορθόδοξο ναό και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τον ιερέα δύο φορές στην κοιλιά.

Υποστηρίζοντας, τέλος, ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων έχουν αφιχθεί στην ΕΕ ως δήθεν «πρόσφυγες», ο Χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής ρωτάει την Κομισιόν «πότε σκοπεύει να καταργήσει τα κίνητρα προς τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που συρρέουν στην ΕΕ, όπως το πρόγραμμα HELIOS που παρέχει στους λαθρομετανάστες σκανδαλώδη προνόμια»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης