Κώστας Μπετινάκης

Είναι μια τρύπα τοσοδούλα, που «πέταξε» το πεζοδρόμιο στην οδό Παυσιλύπου στη Νέα Κηφισιά. Από εκεί αναβλύζει όμως νερό, σα να έχει ξεχαστεί μια βρύση ανοικτή, εδώ και πέντε ημέρες. Το νερό που κατρακυλά άφθονο, έχει δημιουργήσει ένα μικρό ρυάκι που φθάνει και χύνεται στην Εθνική Οδό, κάπου 500 μέτρα μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας τηλεφωνήσει δύο φορές στον αριθμό που μου έδωσαν οι πληροφορίες του ΟΤΕ για τις βλάβες δικτύου της ΕΥΔΑΠ, την πρώτη φορά η ευγενέστατη τηλεφωνήτρια μου απάντησε: «Είμαστε ενήμεροι για τη βλάβη. Το συνεργείο αποκατάστασης θα περάσει το συντομότερο δυνατόν». Γείτονες με ενημέρωσαν ότι έχουν τηλεφωνήσει και εκείνοι.

Επειδή είδα ότι οι εκκλήσεις μας αγνοήθηκαν τηλεφώνησα πάλι το Σάββατο. Στην επιμονή μου «τι συμβαίνει και μας αγνοούν», πήρα την αυστηρή απάντηση από την τηλεφωνήτρια ότι «τα συνεργεία έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερες βλάβες και έχουμε πάρει σειρά…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρωί, το νερό εξακολουθούσε να ρέει αδιάκοπα… 

Όσοι τηλεφωνήσαμε δηλαδή, πετύχαμε να κάνουμε μια… τρύπα στο νερό. Και εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να κάνουν οικονομία στο νερό κ.λπ., κ.λπ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης