Αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες παραβίασε τις μπάρες, εμβολίστηκε από διερχόμενο τρένο και παρασύρθηκε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του δύο εξ αυτών.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο από την Αμφίκλεια και τη Λαμία, η συνοδηγός του οχήματος, διευθύντρια του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ  οι υπόλοιποι επιβάτες έχουν τραυματιστεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι τέσσερις επιβάτες -δύο γυναίκες και δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ιερέας-, είχαν όλοι τους προορισμό το Γυμνάσιο της Κάτω Τιθορέας, όπου είναι καθηγητές.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών, η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στη φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που είχαν κατεβεί οι μπάρες, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το ταξίδι των τεσσάρων καθηγητών ήταν καθημερινό, καθώς ξεκινούσαν κάθε πρωί από τη Λαμία πηγαίνοντας για το Γυμνάσιο της Τιθορέας όπου διδάσκουν.

Δείτε φωτογραφίες του lamiareport.gr από τη σφοδρή σύγκρουση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης