Φθιώτιδα: Απολυμένος απειλούσε να αυτοκτονήσει μαζί με τα παιδιά του

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, 23:24
Φθιώτιδα: Απολυμένος απειλούσε να αυτοκτονήσει μαζί με τα παιδιά του
Δραματικές στιγμές εξελίχθηκαν στην Φθιώτιδα λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Τρίτης όταν ένας απολυμένος της Λάρκο ανέβηκε σε μια από τις ταράτσες του μεγάλου εργοστασίου και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Οι συνάδελφοί του έπαθαν σοκ όταν είδαν ότι ο 37χρονος απελπισμένος πατέρας είχε μαζί του στην ταράτσα, ύψους περίπου δέκα μέτρων, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, τα οποία είναι από πέντε έως δέκα ετών.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός και στο σημείο σύμφωνα με το LamiaReport έσπευσαν ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία και πυροσβέστες, καθώς επίσης και αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης.

Ευτυχώς σαράντα λεπτά περίπου αργότερα ο 37χρονος πατέρας, που διαμένει στον οικισμό Άγιο Ιωάννη της Λάρυμνας, πείστηκε από τους συναδέλφους του και τον Διοικητή του Α.Τ. Αταλάντης να κατέβει, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο συνάδελφοί του έλεγαν ότι οικονομική κατάσταση του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα είναι δραματική και ότι η απελπισία τον οδήγησε στη στέγη του κτηρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, 23:24