Σαν κεραυνός έπεσε στη μικρή κοινωνία της Γλύφας Φθιώτιδας η είδηση της σύλληψης των δυο ληστών της άγριας ληστείας, που είχε σοκάρει πριν από λίγο καιρό τους κατοίκους της περιοχής.

Τα δυο αδέλφια από την Αλβανία, ήταν υπεράνω υποψίας, καθώς διέμεναν πολλά χρόνια στην περιοχή και δούλευαν κανονικά, χωρίς να δώσουν ποτέ την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, μετά από έρευνα που έκαναν έφτασαν στα ίχνη των δραστών και το πρωί της Παρασκευής τους περάσαν χειροπέδες, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τους αναγνώρισε ο 60χρονος ιερωμένος, που είχε περάσει εφιαλτικές ώρες στα χέρια τους.

Τον χτύπησαν και τον κλείδωσαν στην τουαλέτα

Η ληστεία έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, την ώρα που ο 60χρονος πήγε να χτυπήσει τις καμπάνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο κουκουλοφόροι, που είχαν μπει στο μοναστήρι από το συρματόπλεγμα της περίφραξης, του επιτέθηκαν και τον αιφνιδίασαν.

Ο ιερέας προσπάθησε να αντισταθεί και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές. Ο άλλος, όμως, τον χτύπησε δυνατά με ένα ξύλο στη μέση και τον έριξε κάτω. Στη συνέχεια αφού τον χτύπησαν βάναυσα τον κλείδωσαν στην τουαλέτα.

Οι δυο κουκουλοφόροι έκαναν άνω κάτω τόσο το σπίτι όσο και την εκκλησία, που υπάρχει στο χώρο και άρπαξαν περίπου 500 ευρώ, άλλα και διάφορες εικόνες, χρυσαφικά και κειμήλια μεγάλης αξίας, ενώ στη συνέχεια είχαν διαφύγει με το αυτοκίνητο του θύματος.

Με πληροφορίες από το lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: Φθιώτιδα: 60χρονος ιερωμένος πάλεψε με κουκουλοφόρους ληστές, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015, 17:57

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης