Άγιο είχε μια οικογένεια που επέβαινε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λαμία, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) όταν στο 17,5 χλμ της ε.ο. Λαμίας – Δομοκού, ήρθε αντιμέτωπη με αυτοκίνητο που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα.

Στο ασημί Skoda της φωτογραφίας επέβαινε ζευγάρι με τα παιδιά του, ένα κοριτσάκι 5 ετών και ένα αγοράκι 10 ετών που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το αντίθετο ρεύμα έφθασε το μπορντώ ΙΧΕ που επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο και επιχειρούσε προσπέραση σε νταλίκα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Παρά την προσπάθεια του οδηγού του πρώτου οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση δέχτηκε το χτύπημα στην πίσω πόρτα και στον πίσω αριστερό άξονα και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα. Ομοίως και το δεύτερο ΙΧ που έμεινε ακριβώς πάνω στη στροφή κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε πως περιγράφουν το τροχαίο στο LamiaReport, ο οδηγός του πρώτου οχήματος και ο οδηγός άλλου οχήματος που ακολουθούσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο σημείο εκτός από πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας, έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο πέντε άτομα, τη μητέρα με τα δύο παιδάκια και το ηλικιωμένο ζευγάρι.

 

Η τροχαία παρέμεινε στο σημείο για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας, καθώς όπως σημειώσαμε η σύγκρουση έγινε σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο χωρίς ορατότητα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης