Φθιώτιδα: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από πτώση σε πηγάδι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, 19:04
Φθιώτιδα: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από πτώση σε πηγάδι
Μοιραίες στάθηκαν οι εργασίες στον κήπο της πατρικής του κατοικίας, για έναν 52χρονο κάτοικο της Αρκίτσας που έχασε την Παρασκευή  τη ζωή του μετά από πτώση σε ανενεργό πηγάδι.

Σύμφωνα με το lamiareport, o 52χρονος είχε μεταβεί από το πρωί στη συγκεκριμένη κατοικία για να κόψει τα χόρτα και όπως όλα δείχνουν δεν πρόσεξε το άνοιγμα του πηγαδιού και έπεσε στο βάθος του που ξεπερνά τα 10 μέτρα.Οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και πήγαν να δουν τι είχε συμβεί. Ο αδερφός του από το άνοιγμα του πηγαδιού, που δεν ξεπερνά το ένα μέτρο, γύρω στις 15:45’ κατόρθωσε να δει ότι ήταν πεσμένος εκεί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα Πυροσβέστες από τα Κλιμάκια της Αταλάντης και του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του ο άτυχος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής προδιαγράφοντας τον τραγικό επίλογο.Γύρω στις 18:00’ άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του, για να πιστοποιηθεί στη συνέχεια ο θάνατός του από γιατρό του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο σημείο.

Ο 52χρονος αγρότης είχε γεννηθεί στη Λαμία και ζούσε με την οικογένειά του στην Αρκίτσα. Αφήνει πίσω του δύο ανήλικα κορίτσια.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, 19:10