Παμφθιωτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής στα διόδια της Αγίας Τριάδας και της Τραγάνας.

Η απόφαση να σηκωθούν οι μπάρες πάρθηκε στη συνάντηση του Σαββάτου που είχαν οι φορείς στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Στην ομόφωνη ανακοίνωση που εξέδωσαν, μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Καλούν τους πολίτες των Δήμων της Φθιώτιδας να εκφράσουν την αντίθεσή τους, με δυναμικές κινητοποιήσεις, σε οποιαδήποτε νέα αύξηση των διοδίων και στην οριστική αποκοπή από τις συμβάσεις παραχώρησης ενός μεγάλου κομματιού του Ε65.

– Καλούν τους Δημάρχους Λαμίας, Δομοκού, Στυλίδας, Μώλου – Αγ. Κων/νου, Λοκρών, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Μακρακώμης να κινητοποιήσουν τους δημότες τους σε μια οργανωμένη παμφθιωτική διαμαρτυρία που πραγματοποιείται σήμερα στα διόδια της Αγίας Τριάδας & στα διόδια της Τραγάνας αντίστοιχα.

Επιπλέον:
– Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, καλούν τους βουλευτές των Νομών της Περιφέρειας στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Γενναδίου 8, Αθήνα) για να ενημερωθούν από τους φορείς για το κρίσιμο ζήτημα που αφορά τα διόδια και τον Ε – 65, με κύριο στόχο την ακύρωση στην πράξη των εν λόγω αποφάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, καλούν τους Βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο στο πλαίσιο των αναθεωρημένων συμβάσεων για την κατασκευή των μεγάλων οδικών έργων, όπου προβλέπονται νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, που υπολογίζονται από 33% έως 60%, υιοθετώντας έτσι τις απόψεις της κοινωνίας και των αρμόδιων φορέων.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης