Λύση στα ζητήματα ύδρευσης χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων, δίνουν δύο νέες γεωτρήσεις που ολοκληρώθηκαν ήδη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής «οι δύο γεωτρήσεις ανοίχθηκαν στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας (στον οικισμό των Ποντίων και νοτίως του συνοικισμού) μετά από τις σχετικές συμβάσεις που υπέγραψε η ΔΕΥΑΦ. Οι σχετικές εργασίες ολοκληρώθηκαν προσφάτως και πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε τους χώρους των γεωτρήσεων ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ και Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κ. Οικονόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις γεωτρήσεις αυτές θα υδροδοτηθούν με επαρκή και, κυρίως, ποιοτική ποσότητα νερού, η Φαρκαδόνα, η Παναγίτσα και το Γριζάνο, το οποίο τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υδροδότησης.

Η ολοκλήρωση του έργου, απαιτεί πλέον μόνο τη σύνδεση των γεωτρήσεων με το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης. Οι σχετικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα από τη ΔΕΥΑΦ, προκειμένου στους κατοίκους των τριών χωριών να παρέχεται πλήρης και ποιοτική ποσότητα νερού, κάτι που αποτελεί τον στόχο της Δημοτικής Επιχείρησης και για όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Σημειώνεται, προς ενημέρωση των δημοτών, ότι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ συνεδριάζει για τον προγραμματισμό έργων και συνολικώς τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς».

Πηγή:thessalianews
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης