Ημέρα φοιτητικών εκλογών σήμερα και τα γνωστά επεισόδια δεν άργησαν να συμβούν. Στην Aθήνα νεαρά άτομα επιτέθηκαν σε φοιτητές έξω από το Χημείο, ενώ στη Θεσσαλονίκη κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επίθεση σε φοιτητές που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ειδικότερα, λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από το Παιδαγωγικό Τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί με φωτοβολίδες και τσεκούρια επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή. Λίγο μετά υπήρξε επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια.

Ένταση στα Εξάρχεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίθεση κουκουλοφόρων σε φοιτητές της ΔΑΠ στο ΑΠΘ

Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης φοιτητές της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκαν εναντίον ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης.

Τα εν λόγω άτομα έσκισαν αφίσες και πέταξαν κάτω τις κάλπες που υπήρχαν στην αίθουσα.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ. Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν σε ακροαριστερές παρατάξεις και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης