Τις συνθήκες θανάτου της νεαρής κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο προσπαθούν να διακριβώσουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας έκανε κάμπινγκ με φίλο της, ο οποίος αγνοείται. Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του νησιού έχουν επιστρατευτεί για τον εντοπισμό του φίλου της 26χρονης, ενώ στελέχη της αστυνομίας επισημαίνουν ότι λαμβάνονται καταθέσεις για να ριχτεί φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται, ότι η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7). Πολίτες την είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί αυτοκίνητο ανηφορικό δρόμο. Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή. Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή. Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα πιθανόν η νεαρή γυναίκα να έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ κάποιοι στο νησί δεν αποκλείουν και την περίπτωση της αυτοκτονίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης