Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Φολέγανδρο, τα οποία φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον χειριστικό και βίαιο χαρακτήρα του 30χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η Γαρυφαλλιά έφερε χτύπημα στο κεφάλι, που φαίνεται ότι έχει προκληθεί από γροθιά. Αυτό σημαίνει ότι πριν τη ρίξει από τα βράχια, ο Δημήτρης Βέργος την είχε χτυπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάσει των όσων είπε στην ομολογία του ο 30χρονος, όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν με την 26χρονη επειδή πήραν λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το ζευγάρι θέλησε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία της Φολεγάνδρου, αλλά έχασε τον δρόμο. Τότε ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.

Ο 30χρονος κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν τον δρόμο κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, ο οποίος κατέληξε στη γυναικοκτονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στην κατάθεσή του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, κατά τη διάρκεια του τσακωμού εκείνος κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης