Ρεπορτάζ: Χριστίνα Νικόλα

Η άμεση ανάγκη για έσοδα οδήγησε τη δημοτική αρχή των Χανίων να φορολογήσει στύλους και πυλώνες της Δ.Ε.Η., ταχυδρομικά κουτιά των ΕΛ.ΤΑ., κολόνες του Ο.Τ.Ε., ακόμα και καρτοτηλέφωνα, ζητώντας χρήματα από τους αντίστοιχους δημόσιους οργανισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης, μιλώντας στη zougla.gr, τόνισε πως η δημοτική αρχή των Χανίων πήρε αυτήν την απόφαση επειδή έχει απολέσει σημαντικές πηγές εσόδων, όπως οι οικοδομικές άδειες και τα αυθαίρετα.

«Οι κολόνες της Δ.Ε.Η. ανήκουν στο κράτος , όχι στους δημότες. Όλο το δημοτικό συμβούλιο των Χανίων αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε μια φορολόγηση, για να εναντιωθεί στα βίαια μετρά της Δ.Ε.Η., που μας έχουν οδηγήσει στην έλλειψη βασικών πόρων» ανέφερε.

Οι στύλοι της Δ.Ε.Η. που υπάρχουν στον δήμο υπολογίζονται σε περισσότεροι από 6.000, ενώ αυτοί του Ο.Τ.Ε. σε 3.000, κάτι που σημαίνει πως, αν καταβληθούν τα χρήματα από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τα ταμεία του δήμου θα πάρουν σημαντική ανάσα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος των Χανίων σημείωσε πως στέκεται στο πλευρό των δημοτών του και ελπίζει όλοι μαζί να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που βιώνουν, κάνοντας ξανά την πόλη τους να σφύζει από ζωή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης