Μία λιτή εκδήλωση έγινε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εκτός από τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο, συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Νούσιος και ο προέδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κ. Ζυγογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παριστάμενοι ευχήθηκαν τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που περνάμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος  ανέφερε: Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά, ιδιαίτερα. Με την πανδημία να έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς συνθήκες, προσπαθήσαμε και φέτος να στολίσουμε όμορφα την πόλη μας. Η φωταγώγηση του δέντρου γίνεται χωρίς κόσμο για λόγους ευνόητους. Εξάλλου όλοι μας αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές με προσοχή και πάνω από όλα με υγεία». 

«Επιστρέφουμε στο φώς μετά το σκοτάδι» ήταν το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Αγοραστός ενώ ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ζυγογιάννης ευχήθηκε γρήγορα ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής, να ανακάμψει από τις βαριές επιπτώσεις της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης