Φωτιά σε παράνομο σκουπιδότοπο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 07:20
Φωτιά σε παράνομο σκουπιδότοπο
Περιβαλλοντικό έγκλημα και, μάλιστα, δίπλα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Φιλιατρών συντελείται, εδώ και μέρες, όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής.

Στο χώρο κοντά στο «εγκαταλελειμμένο» αλλά μόλις προ ολίγων ετών ανακαινισμένο κτήριο του Αγροτικού Ινστιτούτου Φιλιατρών, μεταφέρονταν και ρίχνονταν, από οχήματα του Δήμου καθώς και ιδιώτες, κάθε είδους και λογής σκουπίδια, ενώ από τις προηγούμενες μέρες τα σκουπίδια αυτά καίγονται.

Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν, για την παράνομη και επικίνδυνη εναπόθεση σκουπιδιών στο χώρο, τους αρμόδιους του Δήμου, αλλά ουδείς, όπως λένε, νοιάστηκε.

Σαν να μην έφτανε η «δημιουργία» του παράνομου σκουπιδότοπου στη γειτονιά τους, δίπλα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο, τα σκουπίδια έπιασαν φωτιά και την περιοχή έπνιξαν οι καπνοί, ενώ οι κίνδυνοι επέκτασής της είναι μεγάλοι. Οι κάτοικοι φοβούνται και είναι αγανακτισμένοι για το περιβαλλοντικό έγκλημα, αλλά και για την υγεία τους και την υγεία των παιδιών του Ειδικού Σχολείου!

Σημειώνουμε πως, όπως είπαν κάτοικοι, μέχρι και τη Μ. Δευτέρα το μεσημέρι ο παράνομος σκουπιδότοπος καιγόταν, ενώ ακόμη και τη Μ. Δευτέρα το πρωί έριχναν σκουπίδια.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: Tharrosnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 07:24