Φωτιά στην Καλλιθέα - Πέντε παιδιά προληπτικά στο νοσοκομείο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 00:09
Φωτιά στην Καλλιθέα - Πέντε παιδιά προληπτικά στο νοσοκομείο

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε τετραώροφη πολυκατοικία στην Καλλιθέα το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα πέντε παιδιά και τρεις ενήλικες να διακομιστούν προληπτικά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 23.00 το βράδυ, σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Ανδρομάχης 194-195. Οι φλόγες ξεκίνησαν από το σαλόνι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών της Πυροσβεστικής, πιθανόν να προκλήθηκε από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, ή κάποιο θερμαντικό σώμα.

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 18 άτομα με κλιμακοφόρο όχημα και από το κλιμακοστάσιο. Συγκεκριμένα, με το κλιμακοφόρο όχημα κατέβασαν πέντε άτομα, ενώ άλλους 13 τους βοήθησαν να κατέβουν από το κλιμακοστάσιο, από όπου είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και άλλοι κάτοικοι της πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Τα πέντε παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δεν διατρέχουν κίνδυνο, ωστόσο χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια λόγω των καπνών που εισέπνευσαν, ενώ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο διακομίστηκαν τρεις ενήλικες. Μόνο ένας εκ των τριών, παρέμεινε σε αυτό για προληπτικούς λόγους, επειδή αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα και μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Φωτογραφίες/ Βίντεο: kalitheaonline.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 12:38