Σωρεία αποδεικτικών στοιχείων για τη δράση της Χρυσής Αυγής, η οποία παραπέμπει σε ένοπλη οργάνωση και όχι κόμμα, παραδίδουν από ώρα σε ώρα τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση.

Πρόκειται για στοιχεία που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν στους υπολογιστές δύο βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος, αλλά και των δύο κατηγορούμενων στελεχών από τον Πειραιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και περιέχουν φωτογραφίες που απεικονίζουν μεσαία μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα και να επιδίδονται σε στρατιωτικού τύπου ασκήσεις. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., δημιουργούν και νέα δεδομένα στην έρευνα για τη δολοφονία του μουσικού στο Κερατσίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, υπάρχει και άλλο υλικό για τις δραστηριότητες βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που αφορούν τη δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συμπληρωματική υποβολή του ανακριτικού υλικού για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το Ανακριτικό Τμήμα Πειραιώς προς την Ειδική Εφέτη Ανακρίτρια του Εφετείου Αθηνών, που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος. Πίσω του διακρίνεται ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αριστερά ο προφυλακισμένος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, Γιώργος Ρουπακιάς

Δεύτερος από αριστερά στην πρώτη σειρά, ο Γιώργος Ρουπακιάς

Ο Γιώργος Ρουπακιάς χαιρετά ναζιστικά μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης στη Νίκαια

Φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή 'στρατολογούσε' παιδιά

Δεξιά ο Γιώργος Ρουπακιάς

'Εκπαίδευση' στα γραφεία της ΤΟ της Χρυσής Αυγής

'Αστειάκια' με όπλα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης