Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Πεταλιού

Εκ νέου ξεκινούν σήμερα οι έρευνες για τον θάνατο της 44χρονης, Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Ειρήνης και η σορός της έχουν σπεύσει ερευνητές για να πραγματοποιηθούν νέες έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη λίμνη θα ψάξει σήμερα δύτης με στόχο να εντοπίσει το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης το οποίο θα δώσει πολλές απαντήσεις στο τι συνέβη πριν η Ειρήνη φύγει από τη ζωή.

Το παρών στο σημείο θα δώσει ο δικηγόρος της οικογένειας που επιμένει πως πρόκειται για δολοφονική ενέργεια όπως και άνθρωπος του ιδιωτικού ερευνητή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Πραγματογνώμονες παράλληλα, ερευνούν το αυτοκίνητο της 44χρονης το οποίο βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες από το σημείο των ερευνών στη λίμνη Τριχωνίδα:



Το πιο σημαντικό στοιχείο που βρέθηκε κατά την αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, φαίνεται πως είναι ένα αυτοσχέδιο φυτίλι που ήταν εμποτισμένο με πετρέλαιο.

Το εν λόγω φυιτίλι θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο και πιθανότατα και σε μια καταστροφική έκρηξη που θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο.

Μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της 44χρονης

«Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα επιπλέον στοιχεία. Επίσης σήμερα κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών», ανέφερε ο κ.Ζώης , δικηγόρος και συνεργάτης του Βασίλη Ταουξή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης