Φωτογραφίες του δολοφόνου της Φαίης Μπλάχα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Μαΐου 2013, 14:36
Φωτογραφίες του δολοφόνου της Φαίης Μπλάχα
Τις φωτογραφίες του φερόμενου ως δολοφόνου της Φαίης Μπλάχα δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Πρόκειται για τον 25χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που κατάφερε στην 23χρονη από τη Νέα Μάκρη το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου, με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Στις 8 Απριλίου, ωστόσο, σε βάρος του 25χρονου δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον 15ο ειδικό ανακριτή και έκτοτε καταζητείται.
Το χρονικό της τραγωδίας:


Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον 25χρονο, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί 3-4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από το σπίτι της. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της η Μαρία, καθώς και ο φίλος της.

Για κάποιους λόγους, στη μέση του δρόμου διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 25χρονος την ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα, ενώ τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, δεν παρεμβαίνουν.

Ο 25χρονος, ο οποίος είναι χρυσαυγίτης και γνωστός στην Ασφάλεια για τραμπουκισμούς σε βάρος δημοτικού συμβούλου κατά την προεκλογική περίοδο, εξαφανίζεται και λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίζεται στην περιοχή σχεδόν δημόσια, απειλώντας ότι «ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Εις βάρος της αδερφής της και του φίλου της ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ η υπόθεση παραμένει στα χέρια του 15ου τακτικού ανακριτή.

Η Ασφάλεια αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο ή φωτογραφία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί.

Τη Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, ο ταλαιπωρημένος οργανισμός της Φαίης δεν άντεξε άλλο και η άτυχη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της.


Διαβάστε επίσης:

Η Νέα Μάκρη αποχαιρέτισε τη Φαίη
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 22:01

Έχασε τη μάχη η Φαίη Μπλάχα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, 17:10

Κυκλοφορεί ανενόχλητος
, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, 13:50

«Γνώριμος» της ΕΛΑΣ ο φίλος της Φαίης
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013, 19:40

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Μαΐου 2013, 17:07