Η πολύκροτη δίκη του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, μπορεί να αποτελεί παρελθόν, αλλά οι πληγές που άφησε φαίνεται πως δύσκολα μπορούν να επουλωθούν και να μην εξακολουθούν να απασχολούν τη μικρή κοινωνία του χωριού.

Το ερώτημα που πλανάται πάνω από τη λαβωμένη κοινωνία του Προφήτη Ηλία είναι αν θα υπάρξει ψυχραιμία και το χωριό να αφήσει πίσω του όλα εκείνα που το πλήγωσαν ή ένας νέος κύκλος αίματος θα πλανάται σαν εφιάλτης, από όλους όσοι νοιώθουν πως οι εκκρεμότητες και οι ανοιχτοί λογαριασμοί δεν έχουν κλείσει ακόμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και βέβαια αν δεν κλείσει η υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό, με ότι αυτό συνεπάγεται, το διπλό φονικό και τα…απόνερα του θα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, που θα στοιχειώνει το χωριό, ως την εκδίκαση του Εφετείου.

Νωρίτερα, ένταση σημειώθηκε στο δικαστήριο με την ανακοίνωση της απόφασης ότι η έφεση στον αδερφό του κρεοπόλη έχει αναστέλλουσα δύναμη, που σημαίνει ότι δεν οδηγείται αυτή την ώρα στην φυλακή και ξέσπασαν επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της Νεάπολης.

Οι συγγενείς φώναζαν «αίσχος» ενώ δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν να θωρακίσουν την κλούβα με τον κόσμο να τους πετάει μπουκάλια και να βρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης