Φοβού τους διαρρήκτες…

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 19:56
Φοβού τους διαρρήκτες…
Με πινακίδες «παρακαλώ, κλείστε την πόρτα» έχουν γεμίσει οι είσοδοι τόσο σε κεντρικές όσο και σε πιο απομακρυσμένες πολυκατοικίες του Βόλου, μιας και ένοικοι, ιδιοκτήτες και διαχειριστές, φοβούνται  για τυχόν ζημιές ή και κλοπές από αγνώστους.

Διπλοκλειδώνονται ακόμη και την ημέρα μέσα στα σπίτια τους αρκετοί Βολιώτες το τελευταίο διάστημα, καθώς υπάρχει έξαρση κλοπών και ληστειών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί σε πολυκατοικία και μάλιστα κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η οποία είναι γραμμένη από το διαχειριστή και προτρέπει τους ενοίκους των διαμερισμάτων να μην ανοίγουν την πόρτα της εισόδου σε αγνώστους ή σε διανέμοντες φυλλάδια, καθώς παρατηρήθηκε κρούσμα βανδαλισμού και ειδικότερα αφόδευση στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Οι διαμένοντες σε διαμερίσματα, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής που διατηρούν τα γραφεία τους στο κέντρο του Βόλου, γνωρίζοντας την αύξηση των κλοπών και των διαρρήξεων, έχουν αρχίσει και κλειδώνονται ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι ή το γραφείο τους.

Επιπλέον, σε πολλές πολυκατοικίες έχουν τοποθετηθεί ειδικά κουτιά στα οποία ο ταχυδρόμος και οι διανομείς φυλλαδίων μπορούν να τοποθετούν τα γράμματα και τα διαφημιστικά έντυπα, προκειμένου κανείς να μην εισέρχεται στους κοινόχρηστους χώρους.


Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 19:56