Αυξημένη είναι η παρουσία της αστυνομίας στα Περιβολάκια Κισάμου, μετά τη χθεσινή δολοφονία του 25χρονου και τον τραυματισμό της μητέρας και του γαμπρού του, καθώς η αστυνομία φοβάται νέα βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών που έχουν διαφορές από τη δεκαετία του ‘90.

Αργά χθες το βράδυ, συνελήφθησαν από τις αρχές οκτώ συνολικά άτομα, από τα οποία τα δύο εξακολουθούν να κρατούνται για να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, ενώ δύο ακόμη αναζητούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν στις 15.30 χθες το μεσημέρι, σε χωράφι της περιοχής, όπου το θύμα κι ένα συγγενικό του πρόσωπο έκαιγαν κλαδιά. Στο σημείο εμφανίσθηκαν με απειλητικές διαθέσεις μέλη άλλης οικογένειας, διαμαρτυρόμενοι ότι ενοχλούνται από τη φωτιά. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο 25χρονος δέχθηκε πλήγμα από το πυροβόλο όπλο ενός εκ των μελών της οικογένειας που ζήτησε τον λόγο.

Αρχικά ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς έφερε διαμπερές τραύμα στο θώρακα.

Στο Κέντρο Υγείας έσπευσαν μέλη και των δύο οικογενειών, όπου υπήρξε νέα ένταση, με αποτέλεσμα ο αδελφός του φερομένου ως δράστη, να τραυματίσει με μαχαίρι τη μητέρα και τον σύζυγο της αδελφής του θύματος. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του 25χρονου υποβλήθηκε χθες βράδυ σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

(Πρώτη καταχώρηση: 14 Μαρτίου, 19:37) 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης