Σύμφωνα με τη Ζωοφιλική Οργάνωση Σαλαμίνας, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νησί. Μια γυναίκα σκότωσε με σκούπα μια γάτα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται.

Σημειώνεται ότι η θανάτωση ζώου αποτελεί πλέον κακούργημα και εφόσον η καταγγελία ευσταθεί, η γυναίκα πρέπει να συλληφθεί και να διωχθεί. Εφόσον είναι ένοχη αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς κάθειρξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορούμενη αυτή την ώρα βρίσκεται στο τμήμα, μαζί με μάρτυρες της υπόθεσης, και λαμβάνονται καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η κατηγορούμενη, που είναι ηλικιωμένη, ισχυρίζεται ότι σκότωσε το ζώο «κατά λάθος»…

Ακολουθεί το κείμενο της φιλοζωικής οργάνωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πρίν λιγο γυναίκα σκότωσε γάτα με τη σκούπα μπροστα στα εντρομα ματια γείτονα στην αυλή της, αλλά ηταν αργά αφου είχε ξεψυχήσει μεσα στα αίματα

Η απανθρωπιά στο μεγαλείο της.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μαρτυρα κάτοικο της περιοχής Αιαντείου, η γυναικα που για ευνόητους νομικούς λόγους έχουμε καλυψει το πρόσωπο της, σκοτωσε γατα με φρικτό τρόπο.

Ενημερώθηκε ο γραμματέας μας Καπαραλιώτης Δημήτριος, αφόυ λίγο πιο κάτω διαμένει οικογενειακή του φίλη και η Πρόεδρος ΖΟΕΣ Νάντια Ζόμπολα. Άμεσα ενημερώθηκε η αμεση δράση από εμας και τον μάρτυρα. Φυσικά η φώτο με το πρόσωπο της γυναίκας που σκότωσε το ζωάκι ειναι στη διάθεση των αρχών. Παρατηρούμε με ιδιαίτερη προσοχή την εξέλιξη σε συνεργασία με τον μάρτυρα και τις αρχές. Ο μάρτυρας θα καταθέσει επίσημα σε λίγο.

Οι φωτογραφίες με το αψυχο ζωντανο γεματο αίματα προκαλουν ανατριχιλα.

Ντροπή

Ντροπή

Ντροπή

Η δράστιδα εχει μεταφερθει στο ΑΤ Σαλαμίνας με τον μάρτυρα του είδε τα παντα

ΖΟΕΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης