Φρίκη στη Λέρο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018, 17:16
Φρίκη στη Λέρο
Σοκάρει η υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Λέρο και η οποία αποκαλύπτει πως πατέρας και μητέρα βίαζαν τα τρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας είναι υπάλληλος στο ψυχιατρείο της Λέρου και η μητέρα άνεργη. Τα παιδιά, ο μεγαλύτερος άνω των 20 με προφανώς ανήκεστα απ’ όσα βίωσε ψυχολογικά προβλήματα, ένα κορίτσι 13 χρόνων και ο μικρότερος γιος ηλικίας 10 χρόνων.

Τρία παιδιά που, όπως διαπιστώνεται από την σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες, τους χρησίμευαν ως σκεύη διαστροφικής ηδονής.

Για το δράμα των τριών παιδιών και όσα πέρασαν στα χέρια των δύο αυτών γονιών, δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Το ζευγάρι συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα. Yπάρχει κι ένα τέταρτο παιδί, μεγαλύτερο, το οποίο άφησε άγνωστο πότε την οικογενειακή εστία.

Την καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών που μίλησε για ασελγείς πράξεις  κινητοποιώντας τους αστυνομικούς. Όλη η γειτονιά γνώριζε, όμως δεν μιλούσε. Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πως  το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Έτσι, το κορίτσι μιλώντας με ψυχολόγο περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Φως στην υπόθεση βεβαίως αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018, 21:12