Ένα φρικιαστικό και σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου συντελέστηκε στο χωριό Μανιάκοι της Καστοριάς όπου ένας εγκληματίας ακρωτηρίασε τα τέσσερα άκρα μίας αλεπούς, η οποία, μάλιστα, κατά την αποτρόπαια ενέργειά του ήταν ζωντανή.

Το άγριο ζώο βρέθηκε περίπου στις 13:00 σε έναν δρόμο κάτω από κατοικημένη περιοχή από μία γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Αυτή ενημέρωσε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, που είναι μέλος και συντονιστής της ομάδας Άμεσης Επέμβασης, συνεργάτης του Αρκτούρου και αντιπρόεδρος της Εταιρείας Περιβάλλοντος Καστοριάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έφτασε άμεσα στο σημείο και βρήκε το ζώο σε ημιθανή κατάσταση, κάτι που υποδηλώνει ότι ήταν ζωντανό όταν συνέβη η αποκρουστική επίθεση σε βάρος του. Έφερε ένα ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, που, όπως αναφέρει στη GreenAgenda.gr ο κ. Παναγιωτόπουλος, φαίνεται να ήταν αυτό που σκότωσε την αλεπού.

Το χειρότερο ήρθε αμέσως μετά. Βρήκε τα άκρα της αλεπούς ακρωτηριασμένα από βαρύ αντικείμενο, πιθανόν τσεκούρι ή μπαλτά, και κομμένα «στην ευθεία», γεγονός που υποδηλώνει ότι ο «άνθρωπος» που σκότωσε το άγριο ζώο έδρασε με ψυχραιμία.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: GreenAgenda

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης