«Φτερά» έκανε το χρηματοκιβώτιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου Βόλου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 06:00
«Φτερά» έκανε το χρηματοκιβώτιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου Βόλου
Τον Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου Βόλου «Η Δήμητρα» έβαλαν στόχο άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής και τελικώς κατάφεραν να «ανοίξουν», παίρνοντας μαζί τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα κλαρκ της μονάδας για την μεταφορά του, το χρηματοκιβώτιό του, βάρους τουλάχιστον 200 κιλών, στο οποίο εμπεριέχονταν 1.500 ευρώ σε μετρητά και 450.000 ευρώ σε επιταγές προς είσπραξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, άγνωστο ακόμα πόσοι στον αριθμό, εισέβαλαν στο εργοστάσιο 31 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, ο οποίος ήδη είχε χτυπήσει, έστρεψαν τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος, ώστε να μην καταγράφονται και εν συνεχεία προέβησαν στην κλοπή του χρηματοκιβωτίου, χρησιμοποιώντας για την μεταφορά του έως το αυτοκίνητό τους, μηχάνημα κλάρκ της μονάδας.

Οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, πάντως, διερευνούν με ιδιαίτερη επιμέλεια την υπόθεση και κυρίως, εάν αυτή συνδέεται και με την κλοπή επίσης χρηματοκιβωτίου, από βιοτεχνία κρέατος, που βρίσκεται στον δρόμο προς την Α' Βιομηχανική Περιοχή Βόλου.

Οι επιταγές που εκλάπησαν, πάντως, ακυρώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 06:00