«Θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω, εάν γίνω 100 χρονών και έχει άλλες τρεις θητείες, μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου «Πρακτορείο FM 104,9».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε ερώτηση εάν ισχύουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να μένει στο δημαρχιακό θώκο μέχρι τα μέσα της τρέχουσας, δεύτερης θητείας και στη συνέχεια να παραδίδει το δαχτυλίδι της διαδοχής, απάντησε ότι «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ολίγον έγκυος δεν έχει. Από την ώρα που αποφάσισα σ’ αυτή την ηλικία να γίνω δήμαρχος και από την ώρα που ενεπλάκην και αντιλήφθηκα πολύ πολύ βαθιά τι δυνατότητες έχει να κάνει ένας δήμαρχος, θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω. Εάν γίνω 100 χρονών και έχει άλλες τρεις θητείες, μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπουτάρης εμφανίζεται ικανοποιημένος από το έργο των αντιδημάρχων του, θεωρεί ότι είναι ατακαδόρος για το καλό της πόλης, και προκαλεί την αντιπολίτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης εάν μπορεί να κάνει το ίδιο, ενώ ισχυρίζεται πως «είναι ένας και μοναδικός, αφού μετά ο Θεός πέταξε το καλούπι».

Δηλώνει «κατ’ εξοχήν μοναχικός τύπος», ελάττωμά του θεωρεί ότι είναι πως «ανοίγει πολλά μέτωπα», ενώ στα οχτώ ήδη υπάρχοντα τατουάζ ετοιμάζεται να προσθέσει άλλα δύο – το ένα μάλιστα θα το «χτυπήσει» παρέα με την εγγονή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τα προβλήματα της καθημερινότητας, το κυκλοφοριακό και η καθαριότητα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ενώ το Μετρό τον απασχολεί ιδιαίτερα. Ισχυρίζεται δε ότι το αποτεφρωτήριο θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη του 2016.

Πηγή: alterthess

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης