Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του πρώτου για το 2017 Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και τα μέλη του Δ. Σ. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δικτύου.

Παρόντες ήταν ο κ. Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας, Αντιπρόεδρος, ο κ. Γεώργιος Μακρυνός, Δημ. Σύμβουλος Κορυδαλλού Αντιπρόεδρος β΄, ο κ. Ιωάννης Λαδόπουλος, Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Γενικός Γραμματέας, ο κ. Παναγιώτης Ζητάκης, Δημ. Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένων και Παραμεθόριων Περιοχών, η κα. Νέλλη Λάβδα, Δημ. Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού, Αναπλ. Ταμίας, ο κ. Νικόλαος Παντελιάς Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Μέλος, ο Γενικός Διευθυντής Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος και η κα. Νταίζη Παπαθανασοπούλου Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Π.Ο.Υ. Ευρώπης για τα Εθνικά Δίκτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του Δικτύου και της ΚΕΔΕ, κ. Γ. Πατούλης, στον οποίο έτυχε το φλουρί, ευχήθηκε η νέα χρονιά για το Δίκτυο και τους 191 Δήμους-μέλη του να είναι το ίδιο γεμάτη από προγράμματα πρόληψης, εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, δωρεάν εξετάσεις με αποδέκτες τους συμπολίτες μας. Τη χρονιά που μας πέρασε 45 Δήμοι-μέλη ίδρυσαν ΚΕΠ Υγείας και πρόσφεραν στους δημότες τους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προσυμπτωματικό έλεγχο καθώς και να ενημερωθούν για τα 7 νοσήματα που μπορούν να προλάβουν εάν ακολουθούν τις κατευθυντήριες οδηγίες του Π.Ο.Υ. μέσω των πρωτοκόλλων που ακολουθούν τα ΚΕΠ Υγείας.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ αναφέρθηκε στην επέκτασή του Δικτύου την περασμένη χρονιά με τον Τομέα του Πολιτισμού με υπεύθυνη την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη για την πραγματοποίηση πολιτιστικών δρωμένων σε πιλοτικό επίπεδο μεν, πυκνό σε γεγονότα δε και απόλυτα διαδημοτικού χαρακτήρα δίνοντας ένα αποτέλεσμα όμως άρτιο και ελπιδοφόρο για τη συνέχειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δίκτυο συνεχίζει με την ίδια δυναμικότητα τις δράσεις για την πρόληψη στην Υγεία και τη νέα χρονιά, πάντα με μετρήσιμα αποτελέσματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης