‘Εκρηξη στο γραφείο του Κρανιδιώτη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014, 10:00Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Πειραιά Φαήλου Κρανιδιώτη που βρίσκονται επί της οδού Σκουφού στην περιοχή της Πλάκας.

Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε κάποιος ένοικος, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου, αλλά και στον διάδρομο του 1ου ορόφου ορόφου. Την ώρα που εξερράγησαν τα γκαζάκια, ο κ. Κρανιδιώτης βρισκόταν μέσα στο γραφείο του.

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της Ζούγκλας, περιγράφει τη στιγμή της έκρηξης και έκανε λόγο για μία φασιστική ενέργεια.


Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία την επίθεση

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζεται ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτογραφίες από το γραφείο

H πολυκατοικία που στεγάζεται το γραφείο του κ. Κρανιδιώτη

Το γράφειο του συμβούλου του πρωθυπουργού

Η είσοδος της πολυκατοικίας

Άνδρες της σήμανσης αναζητούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών

 Ο κ. Κρανιδιώτης, αναφερόμενος στην επίθεση, έγραψε πριν από λίγο στη σελίδα του στο Facebook:Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014, 23:39