Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο στα δυτικά, μετά το μεσημέρι, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα υπάρχει ομίχλη και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα φτάνουν μέχρι τα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική:Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, σταδιακά όμως θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Αρχικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός, σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Μακεδονία, Θράκη:Γενικά αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Το πρωί προβλέπονται λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Σταδιακά όμως οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα νησιά του Ιονίου και αργότερα στην Ήπειρο. Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας στα βόρεια.Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στις θαλάσσιες περιοχές θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλάδες, Κρήτη:Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, σταδιακά όμως θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης