Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα στα ορεινά της Μακεδονίας για πρόσκαιρες μπόρες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες . Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην νοτιά Κρήτη έως 35.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης