Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα βόρεια της χώρας, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Τις απογευματινές ώρες αναμένονται σποραδικές καταιγίδες και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φτάνοντας στο Αιγαίο μέχρι τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και πιθανόν στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια έως 32.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν ισχυρές καταιγίδες στη Μακεδονία και στις δυτικές περιοχές της Θράκης με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, κυρίως στα ορεινά, και πιθανόν στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στο Ιόνιο πρόσκαιρα θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 40 βαθμούς Κελσίου και την Κρήτη έως 34 βαθμούς.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα νότια ως 31.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης