Απαγχονισμένος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης σε μεζονέτα σε συγκρότημα κατοικιών στην Πορταριά ένας 80χρονος Έλληνας, ο οποίος διέμενε στη Γερμανία και για έξι μήνες τον χρόνο έμενε στην περιοχή.

Ο ηλικιωμένος ήρθε στο σπίτι τη Δευτέρα και ανέμενε τη γυναίκα του την ερχόμενη Δευτέρα, μετά το Πάσχα των καθολικών. Χθες, ο 80χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η υπεύθυνη του συγκροτήματος κατοικιών που ήθελε να τον καλωσορίσει, ενώ του τηλεφωνούσε και η σύζυγός του από τη Γερμανία, που τελικά μίλησε με τη γυναίκα και της είπε ότι είχε το τηλέφωνο κλειστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 07.00 σήμερα η υπεύθυνη των κατοικιών επικοινώνησε με την αστυνομία και επί τόπου πήγαν αστυνομικοί, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι με τα κλειδιά της γυναίκας.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γκαράζ του σπιτιού με βρόχο που έφτιαξε από σχοινί και έδεσε στα κάγκελα μικρού παραθύρου.

Μάλιστα, ο 80χρονος φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την πράξη του, καθώς για να περάσει τον βρόχο στον λαιμό του ανέβηκε σε σκάλα, την οποία στη συνέχεια κλότσησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία ζήτησε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Πηγή: magnesianews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης