Για 17η ημέρα κατάληψη στο δημαρχείο Αθηνών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011, 19:23
Για 17η ημέρα κατάληψη στο δημαρχείο Αθηνών
Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι συμβασιούχοι του δήμου Αθηνών, ενώ επισημαίνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με μεγαλύτερη ένταση. Η συνομιλία που είχαν με τον δήμαρχο, Γ. Καμίνη, δεν τους ικανοποίησε και επέμειναν στην θέση τους για μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι «οι συνομιλητές μου για άλλη μία φορά, δεν διατύπωσαν καμία απολύτως νέα πρόταση για το θέμα των συμβασιούχων. Επιπλέον, δεν ήταν έτοιμοι να αναλάβουν καμία απολύτως δέσμευση για να τερματιστεί η κατάληψη του δημαρχείου και η ταλαιπωρία των δημοτών μας, ιδίως στους παιδικούς σταθμούς. Στην πρότασή μου να καθίσουμε να συζητήσουμε και να βρούμε μια λύση βιώσιμη, την οποία θα μπορούσαμε να προτείνουμε στην πολιτεία, οι εκπρόσωποι σωματείων απάντησαν με τελεσίγραφα».

Οι συμβασιούχοι, πάντως, γι άλλη μία φορά αρνήθηκαν κατηγορηματικά να σταματήσουν τη κατάληψη στο δημαρχείο της Αθήνας, που συνεχίζεται για 17 ημέρες.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, Ν. Κακλαμάνης, ζήτησε την παραίτηση του δημάρχου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011, 19:25