Μια νέα καταγγελία που έφτασε σε αστυνομικό τμήμα, προσανατολίζει τις έρευνες και στην ύπαρξη δεύτερου απατεώνα – γιατρού που χρησιμοποιούσε τις «θεραπευτικές» τεχνικές του κατηγορούμενου Κοντοστάθη.

Η καταγγελία αφορά συγκεκριμένα στο 2015 και την περιοχή της Αθήνας με θύμα ένα ασθενή με ανίατη ασθένεια, ο οποίος τελικά πέθανε. Συγγενικό πρόσωπο του ασθενούς, τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον γιατρό – απατεώνα διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτός δεν ήταν ο κατηγορούμενος Κοντοστάθης τον οποίο και δεν αναγνώρισε. Προς το παρόν οι αστυνομικοί  διερευνούν την συγκεκριμένη καταγγελία για να διαπιστώσουν εάν είναι βάσιμη, προτεραιότητά τους ωστόσο, παραμένουν οι καταγγελίες για τον 47χρονο κατηγορούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι την Κύπρο έφτασαν οι «θεραπείες» του Κοντοστάθη

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν καταγγελία από την Κύπρο ότι ασθενής το 2014 είχε έρθει σε επαφή με έναν γιατρό στην Ελλάδα, ο οποίος του έστελνε τα μαντζούνια με το ταχυδρομείο. Ο ασθενής μάλιστα ήρθε στην Ελλαδα, συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο Κοντοστάθη αλλά όταν κάποια στιγμή δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο έκοψε την «θεραπεία» με τα μαντζούνια.

Μέσω πρεσβείας και δικαστικής συνδρομής θα αναζητήσουν στοιχεία και πληροφορίες, προκειμένου να δουν εάν είναι το μόνο θύμα στην Κύπρο, ή υπάρχουν και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι σήμερα έχουν λάβει 11 γραπτές καταθέσεις και η απάτη είναι πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ξεπερνά το όριο των 120 χιλιάδων ευρώ. Από αύριο οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν να παίρνουν νέες καταθέσεις

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης