Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Λαζαρίδη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012, 19:19
Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Λαζαρίδη
Συγκίνηση και συναισθήματα θλίψης έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο χαμός του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα και παραγωγού, Γιώργου Λαζαρίδη. Ηθοποιοί και μουσικοί που συνεργάστηκαν μαζί του, μιλούν για έναν άνθρωπο με μεγάλο ταλέντο, που δούλευε ασταμάτητα και ήταν σε όλους αγαπητός.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει στη zougla.gr ο μεγάλος μας ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του φίλου του.

«Ο Γιώργος Λαζαρίδης ήταν πολύ φίλος μου. Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, όταν κατέβηκα στην Αθήνα.»Ο ηθοποιός Δημήτρης Αρώνης, είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λαζαρίδη στο θέατρο και την τηλεόραση. Ο θεατρικός συγγραφέας είχε γράψει μαζί με τον Νίκο Φώσκολο τα πρώτα επεισόδια της «Καλημέρα Ζωή».

Ακούστε τι δηλώνει στη zougla.gr για τον Γιώργο Λαζαρίδη:


Άλλος ένας φίλος και συνεργάτης του μεγάλου μας θεατράνθρωπου ήταν και ο μαέστρος Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος μιλά στη zougla.gr για την εργατικότητά του, τονίζοντας μάλιστα ότι «ήταν τόσο συνεπής στη δουλειά του που αυτή την Κυριακή μπορεί να δούμε το άρθρο του στην εφημερίδα όπου έγραφε».
Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» ο συγγραφέας Γιώργος Λαζαρίδης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012, 19:26