«Γιορτή Ποδηλάτου» στη Ζαχάρω

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012, 06:44
«Γιορτή Ποδηλάτου» στη Ζαχάρω
Σε εξέλιξη βρίσκεται η «Γιορτή Ποδηλάτου» στη Ζαχάρω, η οποία στόχο έχει να προωθήσει την ιδέα της χρήσης του ποδηλάτου για τις καθημερινές μετακινήσεις στους κατοίκους της περιοχής. Με σύνθημα «Κάντε το χώρο πιο βιώσιμο... Δώστε τόπο στο ποδήλατο» πολίτες όλων των ηλικιών ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους, σήμερα το βράδυ, σε μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη της Ζαχάρως.

Ειδικότερα, στις 21.00 το βράδυ και με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Ζαχάρως θα πραγματοποιηθεί o «2ος Eco Ποδηλατικός Γύρος» για όλες τις ηλικίες (ανά κατηγορία). Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν τέσσερα ποδήλατα.

Παράλληλα θα υπάρξει και έκθεση ζωγραφικής των παιδιών από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ζαχάρω, ενώ προαιρετικά όσοι συμμετάσχουν καλούνται να προσκομίσουν ένα βιβλίο με σκοπό όσα βιβλία συγκεντρωθούν να δοθούν στη βιβλιοθήκη του «Χαμόγελου του Παιδιού», η οποία στεγάζεται στην Αρχαία Κόρινθο.

Τη «Γιορτή Ποδηλάτου» διοργανώνουν η Δημοτική Κοινότητα Ζαχάρως, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοπρόοδων Ζαχάρως, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως, η ποδοσφαιρική ομάδα Κόκκινη Θύελλα και ομάδα εθελοντών.

Πηγή: patrisnews.com

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012, 06:44