«Γειτονιά Αλληλεγγύης» στα σχολεία - 4 χρόνια στήριξης από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 16:02
«Γειτονιά Αλληλεγγύης» στα σχολεία -  4 χρόνια στήριξης από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas
Σε μια εποχή που, με την έναρξη των σχολείων, οι ανάγκες της ελληνικής οικογένειας αυξάνονται κατακόρυφα η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS ανανεώνει, για 4η χρονιά, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Γειτονιά Αλληλεγγύης» παρέχοντας στήριξη σε οικογένειες περιοχών που γειτνιάζουν με τα εργοστάσια και τις αποθήκες της.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δραστηριοποιήθηκαν εθελοντικά δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρείας, προκειμένου να φροντίσουν να φτάσει στα χέρια περισσότερων από 4.200 μαθητών, σε 25 Δημοτικά Σχολεία στο Ν. Φάληρο, τον Α.Ι. Ρέντη, τη Γαστούνη Ηλείας και το Σχηματάρι, από μια σειρά βασικών σχολικών ειδών UNICEF. Η επιλογή των ειδών της UNICEF επικυρώνει, για μια ακόμη φορά, την πρόθεση της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS να στηρίξει -πέρα από τις τοπικές κοινωνίες- και το σημαντικό έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

Η «Γειτονιά Αλληλεγγύης» είναι ένα πολυδιάστατο υποστηρικτικό πρόγραμμα, που εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία και βρίσκεται πάντα δίπλα σε μικρούς και μεγάλους, σε όλη την Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που προωθούν την υγεία, την ευεξία και –με την ευρύτερη έννοια- το ευ ζην.

Επιπλέον, σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, η EΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS προσέφερε προϊόντα της (Xλωρίνη® Klinex, Καθαριστικά πατώματος Klinex, κρεμοσάπουνα Dove), για να καλύψει τις ανάγκες καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για τους πρώτες μήνες λειτουργίας .

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 16:02