Γλίτωσαν από τύχη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013, 09:58
Γλίτωσαν από τύχη
Τύχη βουνό είχε την Παρασκευή ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με το εγγονάκι τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε αποστραγγιστικό κανάλι βάθους 5 περίπου μέτρων, γεμάτο με νερό, στην περιοχή του Κάτω Σαμικού Ηλείας.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ όταν το ηλικιωμένο ζευγάρι με το 10χρονο εγγονάκι τους από την Αθήνα, που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται την περιοχή, επέστρεφαν από το απογευματινό τους μπάνιο στην παραλία του Κάτω Σαμικού.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο ηλικιωμένος άνδρας, κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει πλάγια, μέσα στο κανάλι, χωρίς ευτυχώς να βυθιστεί.

Έντρομη η σύζυγός του κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, βγάζοντας και το παιδί, ενώ με τη βοήθεια διερχομένων που σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει και να βοηθήσουν, βγήκε και ο οδηγός του οχήματος.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε και το διασωστικό όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Κρέστενας με δυο άνδρες, ενώ η περιπέτεια των τριών επιβαινόντων έληξε αίσια λίγο αργότερα, αφού κανένας δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε η μεταφορά τους στο Κέντρο Υγείας - Νοσοκομείο της περιοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013, 10:02