"Ο γιος μου γλύτωσε από θαύμα"

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013, 20:57


Δύο νταήδες, ο σερβιτόρος και ο μετρ του μπαρ, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, κατηγορούμενοι για τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό του νεαρού φοιτητή ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη.

Σε βάρος των δύο αντρών, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 30 και 22 ετών, σχηματίζεται δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής, ενώ η αστυνομία θα προβεί σε ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας.

Ο νεαρός, ο οποίος το πρωί χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας για αποκατάσταση της κάτω γνάθου, δέχθηκε την επίθεση λίγο μετά την έξοδό του από το μπαρ και αφού είχε κάνει χρήση του νόμου που επιτρέπει στους καταναλωτές να μην πληρώνουν, σε περίπτωση που δεν τους δοθεί απόδειξη.

Ο πατέρας του μιλώντας στο GR εξέφρασε την οργή του για το συμβάν καθώς τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά, ενώ όπως τόνισε το παιδί του γλύτωσε από θαύμα:


Το χρονικό:

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν ο 20χρονος Κερκυραίος Γιάννης Γκερέκος αποφάσισε με άλλα τρία άτομα να διασκεδάσουν στο κατάστημα Avant Garde της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής. Βγήκαν, λοιπόν, από το κατάστημα που ήδη διασκέδαζαν και επειδή γνώριζαν ότι εκείνο βράδυ το Avant Garde έκανε ειδικές προσφορές στις τιμές των ποτών αποφάσισαν να μπουν και να διασκεδάσουν.

Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ.

Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη για να πληρώσουν, η οποία όμως δεν ήρθε ούτε την πρώτη φορά, ούτε και τη δεύτερη φορά που παρήγγειλαν τα σφηνάκια στο σερβιτόρο.«Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στο δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο χορέψαμε και μετά φύγαμε γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό». «Εκείνη την ώρα ένα παιδί από την παρέα μας είπε στον σερβιτόρο ότι δε θα πληρώσουμε γιατί δεν έφερε την απόδειξη, ο σερβιτόρος δεν αντέδρασε έντονα απλώς ζήτησε να πληρωθεί ο λογαριασμός», είπε ο νεαρός στην εφημερίδα «Χρόνος».

Οι φοιτητές παρόλα αυτά αποχώρησαν από το κατάστημα και άρχισαν να διασχίσουν την πλατεία Κομοτηνής. «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω τον σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: «για 8 ευρώ ρε γύφτοι!» και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με τον σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο».


Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω, ενώ οι φίλοι του μόλις συνήλθε του είπαν πως, «αυτός που σε χτύπησε πήρε φόρα και άρχισε να σε κλοτσάει στο κεφάλι και είχε σκοπό να συνεχίσει». Τον νεαρό συνέφεραν οι φίλοι του και προσπάθησαν να συνεχίσουν το δρόμο τους. Όταν διαπίστωσαν ότι αιμορραγεί από το στόμα, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο κάτι που έπραξαν αμέσως επιβαίνοντας σε ταξί.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013, 21:19