Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 70χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως καταγγέλλει η οικογένειά της έφτασαν λίγα λεπτά για να μετατραπούν οι διακοπές τους σε κόλαση.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν σε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια της κόρης της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αχαΐας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στην παραλία της περιοχής, την οποία εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο, όταν η 70χρονη έχασε τις αισθήσεις της, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παραλία, σύμφωνα με τον γαμπρό της 70χρονης, Νίκο Γκρέτσα, δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, όπως προβλέπεται από το νόμο για τις οργανωμένες πλαζ. Την γυναίκα έβγαλαν στην ακτή λιπόθυμη η κόρη της και ο γαμπρός της και κανείς δεν έσπευσε στο σημείο για να τους βοηθήσει.

Μάλιστα για να μεταφερθεί η γυναίκα στο κέντρο υγείας της περιοχής χρησιμοποιήθηκε αγροτικό αυτοκίνητο αφού το ασθενοφόρο δεν είχε πρόσβαση στην πλαζ.

Από εκεί άρχισε μία δεύτερη «οδύσσεια» για την οικογένεια της γυναίκας. Η 70χρονη αρχικά μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο, στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και έπειτα στο νοσοκομείο του Ρίου, αφού η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε κρίσιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλλει ο γαμπρός της 70χρονης, ως δια μαγείας εμφανίστηκε στην παραλία ένας «ναυαγοσώστης». Δεν ήταν άλλος από τον νεαρό που την προηγούμενη ημέρα νοίκιαζε θαλάσσια ποδήλατα, ο οποίος αυτή τη φορά είχε εξοπλιστεί με κιάλια.

Ο κ. Γκρέτσας καταγγέλλει ότι η απάντηση των υπευθύνων του ξενοδοχείου που βρίσκονταν την ώρα του περιστατικού στο σημείο ήταν ότι δεν ήταν δική τους ευθύνη να προσέχουν την 70χρονη γυναίκα και μάλιστα τον απείλησαν για να μην συνεχίσει να τους ενοχλεί.

Ακούστε πως περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό στη zougla.gr.

Επικοινωνήσαμε με το ξενοδοχείο, ο διευθυντής του οποίου δήλωσε ότι την ώρα του ατυχήματος υπήρχε ναυαγοσώστης στην παραλία, ο οποίος και έβγαλε τη γυναίκα από τη θάλασσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης