Τη διάκριση για «Καλύτερο νησί στην Ευρώπη» απέσπασε και εφέτος η Σαντορίνη μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του καταξιωμένου αμερικανικού περιοδικού «Global Traveler», το οποίο απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που συνηθίζουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο των ετήσιων «Leisure Life Style awards 2019» του περιοδικού, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το γεγονός πως η Σαντορίνη κερδίζει για έκτη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν το καλύτερο όταν το βλέπουν. Και το καλύτερο είναι η Σαντορίνη, που με το εντυπωσιακό τοπίο της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή διακοπών», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος και εκδότης του περιοδικού, Francis X. Gallagher, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στην πρώτη δεκάδα των καλυτέρων νησιών της Ευρώπης περιλαμβάνονται επίσης η Μύκονος (3η θέση) και η Κρήτη (8η θέση).

Επίσης, στον ίδιο διαγωνισμό, μέσα στην πρώτη δεκάδα προτίμησης των αναγνωστών βρέθηκε η Ελλάδα στην κατηγορία «Καλύτεροι Ιστορικοί Προορισμοί Διεθνώς», αλλά και η Μύκονος, στην κατηγορία «Καλύτερες Παραλίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: atlantea

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης