Μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος είναι αυτή που διανύουμε, σύμφωνα με τον καθηγητή παθολογίας – λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χαράλαμπο Γώγο. «Ο κόσμος πρέπει να δείξει συγκατάβαση στα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη….. Ο κόσμος έχει κουραστεί αλλά δείτε τι συμβαίνει στα νοσοκομεία.

Προσπαθούμε να δούμε την καμπύλη να πέφτει. Ο κόσμος πρέπει να δείξει συγκατάβαση στα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη για να πάμε μπροστά, να απελευθερωθούν τα νοσοκομεία μας», είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τις συγκεντρώσεις και τις εικόνες συνωστισμού σημείωσε ότι «δεν είναι εποχή να γίνονται τόσο ογκώδεις διαμαρτυρίες. Οι διαδηλώσεις έπρεπε να γίνονται με διαφορετικό τρόπο». Ο ίδιος ανέφερε πως πρέπει να υπάρχει ένα όριο στο lockdown και δεν γίνεται να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο από τη στιγμή που δεν εφαρμόζονται τα μέτρα.

«Τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου να αρχίσουν να ανοίγουν κάποια πράγματα και να δούμε και το self testing (δηλαδή το να μπορεί ο καθένας να κάνει μόνος του το rapid test)» αναφερόμενος σε κάποιες δραστηριότητες όπως το λιανεμπόριο και τα σχολεία, ενώ χαρακτήρισε «μείζον ζήτημα» το άνοιγμα του τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης