«Γολγοθάς» για ένα κρεβάτι στην εντατική

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011, 12:50
«Γολγοθάς» για ένα κρεβάτι στην εντατική
Πριν από δύο εβδομάδες, η κα Χαρίκλεια Πλατή μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια. Έπειτα από τις προβλεπόμενες αιματολογικές εξετάσεις, η κα Πλατή διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, γεγονός που έκρινε αναγκαία την άμεση μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Μάλιστα, υπάρχει ιατρική γνωμάτευση του αιματολογικού τμήματος του νοσοκομείου, την οποία υπογράφει η κα Α. Κουράκλη, σύμφωνα με την οποία η κα Πλατή δεν μπορεί να παραμείνει στη βραχεία νοσηλεία του νοσοκομείου, εξαιτίας της επιβεβαρυμμένης υγείας της, και για αυτό τον λόγο πρέπει να μεταφερθεί στη Μ.Ε.Θ..

Δείτε παρακάτω την ιατρική γνωμάτευσηΣύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη zougla.gr η κόρη της καταγγέλλουσας, Νίκη Πλατή, η ασθενής δεν μεταφέρθηκε ποτέ στη Μ.Ε.Θ. παρά μόνο διασωληνώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε μία αυτοσχέδια μονάδα στο τμήμα της ανάνηψης, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της.

Από την Κυριακή το βράδυ, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όμως ο υπεύθυνος του τμήματος, ο κ. Φίλος, δεν υπογράφει τα απαραίτητα χαρτιά για τη μεταφορά της.

Ακούστε τα όσα καταγγέλλει στη zougla.gr η κα Νίκη Πλατή


Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011, 12:56