Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού συγκεντρώθηκαν 120 σακίδια γεμάτα κυρίως με συναισθήματα, που έφυγαν χθες το βράδυ από τον Χολαργό με φορτηγάκι της εθελοντικής ομάδας ΠΑΡΕΑ για να μοιραστούν το Σαββατοκύριακο στα προσφυγόπουλα που έχουν φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Η όλη πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 20 μέρες από τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού πλαισιώθηκε από τις νηπιαγωγούς των 2ου και 3ου Νηπιαγωγείων Χολαργού, ενώ συμμετείχαν γονείς και από άλλα σχολεία της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλη δράση ήταν το εικαστικό εργαστήρι των λυκειόπαιδων με τα νηπιάκια που έφτιαξαν τις κάρτες που θα συνοδεύσουν τα σακίδια και θα μεταφέρουν τα μηνύματα αλληλεγγύης των δικών μας παιδιών στα μικρά προσφυγόπουλα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, η οποία δείχνει ότι θα έχεi συνέχεια, μπορείτε να βρείτε στo blog του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού http://syllogos1lh.blogspot.gr/2016/03/blog-post_21.html#more

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς και στη σελίδα της ομάδας ΠΑΡΕΑ στο facebook που έκανε αναφορά στη δράση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου της πόλης.

ΠΗΓΗ: myxolargos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης