Προβλήματα από καταπτώσεις βράχων και καθιζήσεις σημειώθηκαν στον Νομό Ιωαννίνων, από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών αλλά και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Στην επαρχιακή οδό που συνδέει την Πλατανούσα Κατσανοχωρίων με τον Νομό Άρτας, από το πρωί σήμερα διεκόπη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος. Μηχανήματα της Νομαρχίας Ιωαννίνων εργάζονται για την προσωρινή αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθίζηση σημειώθηκε επίσης στον οικισμό «Αγίου Χαραλάμπους» Μετσόβου, η οποία, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο γεωλόγου, είναι τοπικό φαινόμενο μικρής έκτασης.

Καταπτώσεις έχουν σημειωθεί επίσης στην περιοχή «Μαυρολάγκαδο», στην επαρχιακή οδό Πράμαντα – Ματσούκι, καθώς και στους επαρχιακούς δρόμους προς Γέφυρα Γκόγκου, Λαγκάδα, Δίλοφο, Γοργοπόταμο, Αγία Παρασκευή Κόνιτσας, Αμάραντο, Καβάσιλα, Βρυσοχώρι, Λάϊστα, Χρυσόραχη.

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης, οι καταπτώσεις βράχων συνεχίζονται σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και για τον λόγο αυτόν οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης