ΓΣΕΕ: Δεν θα σιγήσουμε

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 23:05
ΓΣΕΕ: Δεν θα σιγήσουμε
Η ελληνική κοινωνία έδωσε απάντηση στην αυταρχική μεθοδολογία της κυβέρνησης και τις αντιδημοκρατικές της ενέργειες, αποδεικνύοντας στην πράξη τη ρήση «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες», τονίζει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της για τη σημερινή 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε μαζί με την ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

«Χιλιάδες πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, και σε όλες τις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας και διατράνωσαν την αντίθεση και την αγανάκτησή τους για την αδιέξοδη και αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική, που αφενός μεν εντείνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση και αφετέρου υποβαθμίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς», αναφέρει η Συνομοσπονδία.

«Στο σιωπητήριο που επιχειρείτε να επιβάλλετε εμείς δεν θα σιγήσουμε», είναι το μήνυμα που στέλνει σε κυβέρνηση και τρόικα, ενώ υπογραμμίζεται πως η ΕΡΤ «είναι ακόμα ανοιχτή. Δεν έκλεισε χάρη στους εργαζόμενούς της. Δε φιμώθηκε, δε σίγασε. Είναι εδώ και προσφέρει ακόμα ενημέρωση, δημοκρατία και πολιτισμό».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013, 23:10