ΓΣΕΕ: Δήθεν επιτυχίες της κυβέρνησης που αυτοδιαψεύδονται με αντιδημοκρατικές τροπολογίες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, 16:56
ΓΣΕΕ: Δήθεν επιτυχίες της κυβέρνησης που αυτοδιαψεύδονται με αντιδημοκρατικές τροπολογίες
Για ευτελισμό κάθε δημοκρατικής διαδικασίας από την κυβέρνηση κάνει λόγο η ΓΣΕΕ τονίζοντας ότι αυτό γίνεται «με τροπολογίες που εσπευσμένα και εκπρόθεσμα φέρνει σε νομοσχέδιο για την αλιεία, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το διαζύγιο της με την αλήθεια».

Η ΓΣΕΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οι υποσχέσεις που έδωσε στα πρόσφατα μέτρα εφαρμογής του «συμπληρωματικού μνημονίου» ήταν ψεύτικες καθώς όπως υποστηρίζει η Συνομοσπονδία μετά από τράβηγμα του αυτιού από τους δανειστές τώρα αναγκάζεται με τις υπό ψήφιση τροπολογίες να αποτυπώσει την πραγματική συμφωνία η οποία «μόνον επιτυχής δεν είναι παρά τις συνεχείς προσπάθειες κυβερνητικής παραπληροφόρησης για το αντίθετο».

Από τη μεριά της η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι έπραξε στο ακέραιο ό,τι της αναλογούσε για την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων με όλα τα μέσα και όπλα που διαθέτει αναφέροντας ότι η κυβέρνηση δίνει ακάλυπτες επιταγές για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και το ασφαλιστικό. Αυτό είναι πλέον ορατό σε όλους γιατί ο «λογαριασμός», συνεχίζει η ΓΣΕΕ, έχει και διευκόλυνση των ομαδικών απολύσεων, αναγνώριση του lock out των εργοδοτών, πρόσθετες μειώσεις στις συντάξεις και διευκόλυνση των κατασχέσεων ιδιοκτησίας των καταχρεωμένων πλέον απλήρωτων και απολυμένων εργαζομένων και επαγγελματιών.

Τέλος, καλεί τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και τις οργανώσεις μέλη της, να καταδικάσουν την «κοροϊδία και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις» της κυβέρνησης μέσα από αγωνιστική δράση.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, 16:56