ΓΣΕΕ: «Οι ευθύνες της Πολιτείας είναι τεράστιες και το πρόβλημα διαχρονικό»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, 14:14
ΓΣΕΕ: «Οι ευθύνες της Πολιτείας είναι τεράστιες και το πρόβλημα διαχρονικό»
Τη θλίψη και την οργή της εκφράζει η ΓΣΕΕ για το θάνατο των 15 ανθρώπων από τις καταστροφικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο και ζητάει την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία.

Όπως αναφέρει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών στην ανακοίνωσή της, εν έτει 2017 είναι αδιανόητο άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα στην ουσία, άναρχων αδειοδοτήσεων και αυθαιρεσιών στο οικιστικό περιβάλλον.

«Οι ευθύνες της Πολιτείας είναι τεράστιες και το πρόβλημα διαχρονικό, τα αποτελέσματα του οποίου κόστισαν για ακόμη μία φορά δυστυχώς, ανθρώπινες ζωές. Η ΓΣΕΕ απαιτεί την άμεση απόδοση ευθυνών για το θάνατο των 15 συνανθρώπων μας αλλά και την αποζημίωση όλων εκείνων που είδαν μέσα σε λίγες ώρες να χάνονται οι περιουσίες τους και να μένουν στο δρόμο».

Η Συνομοσπονδία καλεί το υπουργείο Εργασίας να λάβει την απαραίτητη μέριμνα για τους εργαζόμενους των συγκεκριμένων περιοχών που δεν μπόρεσαν να εργαστούν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μη μετακυλιστεί το πρόβλημα στους υπαλλήλους των επιχειρήσεων.

Τέλος, η ΓΣΕΕ ζητάει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, 14:14